אוכל ישראלי מהו?

יש כל מיני דרכים לדון בסוגיה הזאת. אפשר לבחון אותה מהכיוון של מה אוכלים בישראל, אפשר לבדוק מה מופיע בתפריטים ישראליים במסעדות בעולם ואז חומוס, פלאפל וניגובים יכולים לספק תשובה סבירה.

קרא עוד

הקפאה ומוצרים קפואים

העידן וקצב החיים המהיר בו אנו חיים, הופך את מרבית הבתים כיום לבתים "עובדים" רוב ההורים מפרנסים, הילדים חוזרים לבד לבית ריק ועליהם לדאוג לעצמם לארוחת צהרים, עבור ההורים מצב זה יוצר בעיה חדשה, בה עליהם לחשוב מה הילדים יוכלו לצהרים, איזה פיתרון הם יכולים לספק לילד שחוזר רעב הביתה מבית הספר וזקוק למזון? 

קרא עוד

חו"ל ואנחנו

הסיוט הגדול של כל הורה לילד שמשתחרר מהצבא הוא מה הוא או היא הולכים לעשות ולאן הם נוסעים לטייל. כמעט בכל מדינה,  שאתה נוסע ומטייל, ונהנה מהנוף ומאזורי התיירות המהממים פתאום אתה שומע איזה קול צורח בעברית משה או סתם מקלל.

קרא עוד

הפקרת אילת

אילת עיר החופש והבילויים, עיר של כייף ומלא פיתויים. אין ילד או משפחה או נער מתבגר שלא מתים או רוצים לנסוע לאילת לחופש או סתם להיזרק שם. אבל מה קרה פתאום, נולדה לעיר אילת תחרות חזקה

קרא עוד



אודותינו

הבעלים: שף מחקר ופיתוח גלעד דולב ובעל תעודת דירקטור מוסמך. החברה מציעה שירותים, לחברות בתחום המזון, בפיתוח מוצרים חדשים ושידרוג מוצרים קיימים. באיזרוח מוצרים מחו"ל לטעם המקומי. עזרה בשינוי סוגי כשרויות. ביקורות למכרזים ועזרה בהכנתם. ביקורות של בטיחות מזון, ומציאת פיתרונות. 

הדרכות

אחת הבעיות הגדולות של החברות, היא חוסר הזדהות של עובדיה עם מוצרי החברה. הבעיה היא שעובדי החברה לא קונים ולא ממליצים על המוצרים ולעיתים רבות גם כלל לא מכירים את מגוון מוצרי החברה. צוות המכירות לא יודעים לפצח לקוח מוסדי או שף במסעדה, אנחנו נעזור לכם ונלווה את האיש מכירות לצורך זה.

פרטי יצירת קשר

קשת 38 ראש העין 4861163 

טלפון: 03-9014949

נייד: 054-7733738