מחקר ופיתוח מוצרים לשוק הקמענאי והמוסדי

מחקר ופיתוח מוצרים לשוק הקימענאי והמקצועי

1. פיתוח מוצרים חדשים.

2. שדרוג מוצרים קיימים .

3. COST SAVING למוצרים קיימים.

4. שינוי מתכונים לכשרויות גבוהות .

5. תמיכה של שף או טכנולוג לפיתוח מוצרים חדשים.

בדיקות ייתכנות וקבוצות מידע בתחום הקולינרי שוק מוסדי

1. בדיקות ייתכנות למוצרים בקרב שפיים של בתי מלון מסעדות בתי חולים ומובילי דעת קהל מקצועי.

התאמת מוצרים מחו"ל לשוק המקומי

1. חוות דעת מקצועית על מוצרים חדשים לפני הבאתם לארץ.

2. אזרוח וחיבור מוצרים חדשים לייחודיות הטעם הישראלי.

3. ביצוע מבחני טעימה ע"י מובילי דעת קהל למוצרים החדשים.

4. פיתוח המוצר והתאמתו לטעם הישראלי במפעלים בחו"ל.

5. סיוע בהשגת כשרות למוצרים החדשים .

אודותינו

הבעלים: שף מחקר ופיתוח גלעד דולב ובעל תעודת דירקטור מוסמך. החברה מציעה שירותים, לחברות בתחום המזון, בפיתוח מוצרים חדשים ושידרוג מוצרים קיימים. באיזרוח מוצרים מחו"ל לטעם המקומי. עזרה בשינוי סוגי כשרויות. ביקורות למכרזים ועזרה בהכנתם. ביקורות של בטיחות מזון, ומציאת פיתרונות. 

הדרכות

אחת הבעיות הגדולות של החברות, היא חוסר הזדהות של עובדיה עם מוצרי החברה. הבעיה היא שעובדי החברה לא קונים ולא ממליצים על המוצרים ולעיתים רבות גם כלל לא מכירים את מגוון מוצרי החברה. צוות המכירות לא יודעים לפצח לקוח מוסדי או שף במסעדה, אנחנו נעזור לכם ונלווה את האיש מכירות לצורך זה.

פרטי יצירת קשר

קשת 38 ראש העין 4861163 

טלפון: 03-9014949

נייד: 054-7733738