הדרכות לשיווק ומכירות

עובדי החברה כסוכני מכירות מרכזיים

אחת הבעיות הגדולות של החברות, היא חוסר הזדהות של עובדיה עם מוצרי החברה. הבעיה היא שעובדי החברה לא קונים ולא ממליצים על המוצרים ולעיתים רבות גם כלל לא מכירים את מגוון מוצרי החברה.

לכן אנו חברת "דולב אסטרטגיה קולינרית" מציעים:

  • בניית תיק הדרכות המותאם לצרכי החברה.
  • סדנאות כייף וגיבוש להיכרות עם מוצרי החברה.
  • סדנאות לאנשי המכירות להיכרות עם מוצרי החברה ושימושם אצל הלקוח הסופי.
  • סדנאות לאנשי השיווק, להיכרות עם השוק לפי חלוקה סיגמנטלית, וסדנא לרעיונות בפיתוח מוצרים חדשים.
  • שירותי פיתוח מוצרים וליווי שף ו/או טכנולוג מזון.
  • הקניית כלים לגיבוש תוכניות עבודה של מחלקת המכירות.

 מערך השיווק

  • אנו יוצרים מערך שותפות ומחויבות מלאה למערך השיווק.
  • סיעור מוחות.
  • רעיונות וקונצפטים חדשים.
  • כלים למערך השיווק בעבודה מול הצוותים המקצועיים כגון: טכנולוגים, אריזות, יצור, תפעול.
  • ליווי מקצועי של שף לצרכים של השיווק כגון: מתכונים, ליווי במדיה, עזרה בהפקת חומר פירסומי.
  • ליווי צוות מקצועי אצל הלקוחות בשוק המקצועי, והכרות עם לקוחות חדשים.
  • בניית הדרכות מקצועיות יעודיות ללקוחות.
  • בניית הדרכות מקצועיות יעודייות לאגף השיוק.


אודותינו

הבעלים: שף מחקר ופיתוח גלעד דולב ובעל תעודת דירקטור מוסמך. החברה מציעה שירותים, לחברות בתחום המזון, בפיתוח מוצרים חדשים ושידרוג מוצרים קיימים. באיזרוח מוצרים מחו"ל לטעם המקומי. עזרה בשינוי סוגי כשרויות. ביקורות למכרזים ועזרה בהכנתם. ביקורות של בטיחות מזון, ומציאת פיתרונות. 

הדרכות

אחת הבעיות הגדולות של החברות, היא חוסר הזדהות של עובדיה עם מוצרי החברה. הבעיה היא שעובדי החברה לא קונים ולא ממליצים על המוצרים ולעיתים רבות גם כלל לא מכירים את מגוון מוצרי החברה. צוות המכירות לא יודעים לפצח לקוח מוסדי או שף במסעדה, אנחנו נעזור לכם ונלווה את האיש מכירות לצורך זה.

פרטי יצירת קשר

קשת 38 ראש העין 4861163 

טלפון: 03-9014949

נייד: 054-7733738