פיתוח מוצרים לשוק הקמעונאי והמוסדי

פיתוח מוצרים לשוק הקמעונאי והמקצועי

  • פיתוח מוצרים חדשים.
  • שדרוג מוצרים קיימים.
  • COST SAVIG למוצרים קיימים.
  • שידרוג מתכונים לכשרויות גבוהות .
  • תמיכה של שף או טכנולוג לפיתוח מוצרים חדשים.

 

התאמת מוצרים מחו"ל לשוק המקומי

  • חוות דעת מקצועית על מוצרים חדשים לפני הבאתם לארץ.
  • אזרוח וחיבור מוצרים חדשים לייחודיות הטעם הישראלי.
  • ביצוע מבחני טעימה ע"י מובילי דעת קהל למוצרים החדשים.
  • פיתוח המוצר והתאמתו לטעם הישראלי במפעלים בחו"ל.
  • סיוע בהשגת כשרות למוצרים החדשים.

אודותינו

הבעלים: שף מחקר ופיתוח גלעד דולב ובעל תעודת דירקטור מוסמך. החברה מציעה שירותים, לחברות בתחום המזון, בפיתוח מוצרים חדשים ושידרוג מוצרים קיימים. באיזרוח מוצרים מחו"ל לטעם המקומי. עזרה בשינוי סוגי כשרויות. ביקורות למכרזים ועזרה בהכנתם. ביקורות של בטיחות מזון, ומציאת פיתרונות. 

הדרכות

אחת הבעיות הגדולות של החברות, היא חוסר הזדהות של עובדיה עם מוצרי החברה. הבעיה היא שעובדי החברה לא קונים ולא ממליצים על המוצרים ולעיתים רבות גם כלל לא מכירים את מגוון מוצרי החברה. צוות המכירות לא יודעים לפצח לקוח מוסדי או שף במסעדה, אנחנו נעזור לכם ונלווה את האיש מכירות לצורך זה.

פרטי יצירת קשר

קשת 38 ראש העין 4861163 

טלפון: 03-9014949

נייד: 054-7733738