בטיחות מזון ובקרת איכות בעסקך

בקרה, פיקוח, ליווי וביקורת

  • בקרת תברואה, בטיחות המזון והיגיינה אישית.
  • תחקירי אירוע מקצועיים, הגשת ממצאים, מסקנות ,לקחים והמלצות.
  • בקרה וליווי של מטבחים וחדרי אוכל בתהליכי הפרטה ומשבר.

כתיבה מקצועית

  • נהלי עבודה רב תחומיים-iso או בלעדיו.
  • הוראות עבודה והנחיות מקצועיות.
  • תוכניות בטיחות מזון.
  • תוכניות ניקיון.
  • עצי ייצור.

בדיקות מעבדה

  • דיגום בדיקות מעבדה - למזון, ידי עובדים ומשטחי עבודה, פענוחם וטיפול בהן.

הדרכה

  • הדרכות עובדים בתחומי, התברואה, ההיגיינה האישית ובטיחות המזון.
  • הטמעתם נהלים והוראות עבודה.

רישוי, ייצוג ותכנון

  • תכנון כל סוגי המטבחים.
  • טיפול ברישיונות יצרן ועסק.
  • ייצוג במשרד הבריאות.

הנושאים הנבדקים במהלך הליווי והבקרה

  • קבלת סחורות.
  • אחסנה.
  • עיבוד ראשוני.
  • ייצור בתזרים מזון נכון.
  • תברואה.
  • היגיינה אישית.
  • ניקיון המטבח, כלי האוכל והציוד.
  • אחזקה שוטפת של המבנה.

אודותינו

הבעלים: שף מחקר ופיתוח גלעד דולב ובעל תעודת דירקטור מוסמך. החברה מציעה שירותים, לחברות בתחום המזון, בפיתוח מוצרים חדשים ושידרוג מוצרים קיימים. באיזרוח מוצרים מחו"ל לטעם המקומי. עזרה בשינוי סוגי כשרויות. ביקורות למכרזים ועזרה בהכנתם. ביקורות של בטיחות מזון, ומציאת פיתרונות. 

הדרכות

אחת הבעיות הגדולות של החברות, היא חוסר הזדהות של עובדיה עם מוצרי החברה. הבעיה היא שעובדי החברה לא קונים ולא ממליצים על המוצרים ולעיתים רבות גם כלל לא מכירים את מגוון מוצרי החברה. צוות המכירות לא יודעים לפצח לקוח מוסדי או שף במסעדה, אנחנו נעזור לכם ונלווה את האיש מכירות לצורך זה.

פרטי יצירת קשר

קשת 38 ראש העין 4861163 

טלפון: 03-9014949

נייד: 054-7733738